Over De Schoenmaeker

Het verhaal van zetel- en meubelfabriek DE SCHOENMAEKER wordt geschreven in 1955, toen een kleine garnierderij langs de Gentsesteenweg in Battel werd gebouwd. Het jonge bedrijfje specialiseert zich in het stofferen van Louis XV-bankstellen. Naast de eigen productie van meubelen in eiken-, kersen- of beukenhout en zitmeubelen in leder of stof, wordt het assortiment aangevuld met quasi alle topmerken. Enkele voorbeelden: Durlet, Jori, Leolux, Rolf Benz, Fjords, de Sede, Belgo Chrome, Draenert, Bonaldo, FSM, Calia, Medalounger,...

Er worden regelmatig infodagen, voorstellingen van nieuwe modellen of speciale acties georganiseerd. Wenst u hierover verder geïnformeerd te worden, dan kunt u volledig vrijblijvend uw naam, adres en mailadres naar ons doorsturen. Wij houden u op de hoogte.


Op onze website kunt u al eens proeven van ons uitgebreid gamma en jarenlange vakmanschap.

 

De Schoenmaeker vindt u terug in Mechelen en biedt u een zeer divers aanbod aan. Breng een bezoek aan onze toonzaal waar steeds meer dan 250 modellen tentoongesteld staan. Onlangs werd onze toonzaal opgesplitst in een klassieke en een designafdeling. 

 

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Design meubelen, klassieke meubelen en salons. De Schoenmaeker teMechelen, Antwerpen